23/03/2023 - 12:18
Més
  IniciEconomiaCoeval i CEV convoquen una jornada en la Vall d´Albaida sobre el...

  Coeval i CEV convoquen una jornada en la Vall d´Albaida sobre el tancament comptable i fiscal de 2022 i les novetats fiscals de 2023

  Coeval i La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent (Av. del Tèxtil 22), celebrarà dijous que ve dia 2 de febrer a partir de les 16 h una Jornada titulada “Tancament comptable i fiscal de l’exercici 2022. Novetats fiscals de 2023” organitzada per COEVAL i CEV Comunitat Valenciana amb la col·laboració de Santonja Asesores.

  La Jornada és gratuïta prèvia inscripció en el corresponent formulari en línia disponible en la web de CEV. Comptarà com a ponent amb Jaime Santonja, Assessor Fiscal i Soci Director de Santonja Asesores i col·laborador en matèries fiscals de CEV Comunitat Valenciana.

  Amb l’inici de l’any, comença el compte arrere per a la formulació dels comptes anuals, per això en aquesta jornada s’abordaran els instruments comptables i fiscals que permeten gestionar eficaçment el tancament fiscal de l’exercici 2022, a més de fixar estratègies d’optimització fiscal i planificar opcions de millora en la tributació dels socis de l’empresa familiar. També es revisaran les principals novetats en matèria tributària que han entrat en vigor en 2023, i com dur a terme l’auditoria fiscal de l’empresa, destacant per a això la detecció d’àrees de risc, els aspectes conflictius en els diferents impostos: IVA, Impost de societats, tributs locals, i el plantejament de qüestions com si estem preparats per al nou impost sobre envasos de plàstic.

  COEVAL i CEV Comunitat Valenciana, Organització Empresarial d’àmbit autonòmic en la qual està integrada COEVAL, acosten a la Vall d’Albaida informació empresarial de la màxima utilitat per als seus Associats, tal com fan des de fa molts anys, complint amb això amb un dels seus principis bàsics: tindre formades i informades a les Empreses de la Vall d´Albaida, aproximant-los, amb el consegüent estalvi econòmic i de temps, el coneixement d’aquells aspectes essencials que afecten les mateixes i que han de conéixer per al bon funcionament i la millora de la professionalització en aquestes.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit