23/04/2024 - 20:21
Més

L’Escola del Triatló Ontinyent suma dos pòdiums en la primera prova de la temporada

Altres notícies

Este diumenge ha tingut lloc a la ciutat valenciana de Picassent la primera prova dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana 2022-2023. El polígon industrial del municipi va ser l’espai elegit per a celebrar el II Duatló Escolar de Picassent, integrat en la lliga provincial organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Pel que fa a la representació ontinyentina en les diferents curses, les quals abraçaven les categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i multiesport (des dels 7 anys fins els 17), l’Escola del Club Triatló Ontinyent va comptar amb 33 participants. Teresa Ballester, en categoria cadet, i Celia de Llago, en categoria infantil, van aconseguir la primera i segona posició respectivament.