28/11/2023 - 13:26
Més

  Ontinyent contractarà 19 treballadors per a la Piscina Municipal durant l’estiu

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a publicar les bases que han de regir els processos de selecció per a la contractació del personal necessari per al període d’estiu de la Piscina Municipal. Es tracta d’un total de fins a 19 places, repartides entre 7 vigilants, 6 socorristes, 5 monitors i 1 ATS/DUE, estant les places de vigilant reservades a personal amb discapacitat, i sent totes a jornada completa excepte les de monitor.

  El termini de sol·licituds per a participar en aquest procés selectiu comença aquest dimecres 30 d’abril i finalitzarà divendres de la setmana vinent, dia 9 de maig de 2013, estant les bases aprovades així com el model d’instància a emprar disponibles a la web municipal www.ontinyent.es , a l’oficina d’informació municipal i oficines PROP de la ciutat. El Regidor d’Esports, Pepe Pla, explicava que a l’igual que l’any passat presentar-se a aquest concurs no tindrà cap cost, “una mesura que vam prendre conscients dels temps que corren i de les dificultats que estan passant els nostres joves, que abans havien de pagar entre 20 i 25 euros per tenir la opció de treballar durant els mesos d’estiu”, manifestava.

  El servei de piscina d’estiu enguany romandrà a l’abast de la ciutadania durant l’habitual període de 3 mesos, tot i que s’avança l’apertura i el tancament una setmana, per estar oberta des de diumenge 1 de juny fins el dia 31 d’agost. Pepe Pla explicava que aquest avanç “el fem tenint en compte vàries raons, com és el fet que enguany el curs escolar 2014/2015 comence el 3 de setembre, que habitualment la piscina és més utilitzada en juny que en setembre, que l’oratge dels últims anys ho fa recomanable, i també que va a ser beneficiós per als nadadors ontinyentins que necessiten preparar diverses competicions que tindran lloc durant l’estiu”. A l’igual que l’any passat, els usuaris podran gaudir de la piscina amb el nou horari que allargava el tancament fins a les 21:00 hores de dilluns a divendres.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent fa una multitudinària crida en el 25-N a “no fer ni un pas enrere” contra la violència de gènere

  L’acte organitzat a la plaça Major per la regidoria d’Igualtat a través del Consell de les Dones recorda els noms de les 51 dones assassinades enguany a Espanya per les seues parelles o exparelles
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -