12/04/2024 - 13:42
Més

  El Secretari Autonòmic d’Educació no acudirà a la visita als centres educatius d’Ontinyent

  Altres notícies

  El Secretari Autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell, no acudirà demà a la visita fixada el passat 5 de març per ell mateix per visitar els centres educatius d’Ontinyent. Aquesta visita era un dels compromisos que Carbonell va adquirir a la reunió mantinguda a la Conselleria amb l’Alcalde de la Ciutat, Jorge Rodríguez; el Regidor d’Educació, Pepe Pla; i els portaveus de tots els grups municipals, que es van desplaçar a València per demanar a la Conselleria que atenguera les al·legacions del Consell Escolar Municipal a la supressió d’unitats educatives a la ciutat.

  Tant l’alcalde d’Ontinyent com el Regidor d’Educació han lamentat que els incompliments “s’hagen convertit en la norma a la Conselleria”, recordant que el propi Secretari Autonòmic va fixar la data del 7 d’abril per respondre a les al·legacions “i no es va dignar ni a denegar-les” i la del 30 d’abril per visitar els centres “i torna a faltar a la seua paraula”. Jorge Rodríguez manifestava que “ja ni tan sols ens estranyen estes actituds que hauran de ser tingudes en compte pels veïns i veïnes, perquè està molt clar qui està de part de la ciutat i qui no”, assenyalava.

  El Regidor d’Educació, per la seua banda, explicava que després de telefonar a la secretària de Carbonell, aquesta confirmava que no tenia fixada cap visita per demà dimecres. En insistir-li, argumentava el Secretari Autonòmic estava a l’hospital, “tot i que ens deia que no era greu i no sabia si demà podria treballar o no. Des del Govern d’Ontinyent li desitgem que es recupere, però tenint en compte que des del 5 de març fins a hui no havia posat data, ens queda clar que no es vesteix pels pantalons i que la importància que li dona a l’educació és la que ha quedat novament en evidència”.

  Des del Govern d’Ontinyent se li ha traslladat aquest nou incompliment al portaveu del PP, Filiberto Tortosa, que va acudir a aquella reunió, “perquè sàpia que els seus companys de partit a la Conselleria continuen minusvalorant la ciutat”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -