28/11/2023 - 13:43
Més

  Una ruta teatralitzada sobre el músic Gomis tancarà la programació de “Cultura de Barri” a Ontinyent

  Altres notícies

  Una ruta teatralitzada sobre el músic Josep Melcior Gomis tancarà esta setmana les activitats de “Cultura de Barri”, “Cultura de Barri”, la proposta de l’Ajuntament d’Ontinyent per a portar la cultura als carrers de tots els barris amb la col·laboració de les associacions i entitats culturals locals.

  La ruta, de caràcter gratuït, tindrà lloc dissabte 23 a les 20:00 hores, i transcorrerà per alguns espais de rellevància vinculats a l’autor de “l’himne de Riego”, com ara la casa on va viure o la Font dels Violins, per finalitzar amb una visita a l’exposició sobre el músic que està oberta a la Casa de Cultura.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha animat a la ciutadania a gaudir d’una recta final del programa que inclou als propers dies tres concerts de les Colònies d’Ad Libitum: dimecres 20 al Mirador de Sant Rafel; dijous 21 a la Plaça de Sant Domingo i Divendres 22 a la Plaça de La Vila, sempre a les 20:30 hores. Eixe dia, a més a més, es comptarà amb l’actuació del Ballet Dansa Ópera al Parc del Mestre Ferrero a les 20:00 i un concert de la “Intokables Big Band” al mateix espai, a les 23:00 hores, dins de l’Estiu Musical.

  Borrell assenyalava que en estes cites s’espera repetir l’èxit de les activitats realitzades el passat cap de setmana, a les quals es van reunir 1.200 espectadors als espais escènics habilitats als barris de Poble Nou (espectacle “Eterno Mecano” amb l’Agrupació Musical d’Ontinyent a la Plaça de Sant Domingo), Sant Josep (contacontes amb Almudena Francés i concert del grup El Raval al passeig de Benarrai), i La Vila (Balls Tradicionals a càrrec del Grup de Danses d’Ontinyent a la placeta de La Vila).

  El regidor de cultura posava de relleu que “l’acollida a la programació està sent molt bona, i l’ambient a la Plaça de Sant Domingo en la nit de divendres, on tenia lloc l’espectacle Eterno Mecano amb l’Agrupació Musical d’Ontinyent, és una bona mostra. Volem aprofitar l’estiu per a traure la cultura al carrer, apropar-la a la ciutadania i que arribe a tots els barris, i amb la imprescindible implicació i el bon treball del gran moviment associatiu que tenim a la ciutat estem aconseguint-ho”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent fa una multitudinària crida en el 25-N a “no fer ni un pas enrere” contra la violència de gènere

  L’acte organitzat a la plaça Major per la regidoria d’Igualtat a través del Consell de les Dones recorda els noms de les 51 dones assassinades enguany a Espanya per les seues parelles o exparelles
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -