08/12/2022 - 17:18
Més
  IniciGeneralS'aprofiten les tasques de millora de la xarxa d’aigües al Trinquet per...

  S’aprofiten les tasques de millora de la xarxa d’aigües al Trinquet per adequar la imatge de la via als carrers adjacents

  Les obres està incloses al Pla d’Eficiència Urbana i es perllongaran fins al mes d’agost

  El Govern d’Ontinyent aprofitarà les tasques de millora de la xarxa d’aigües al Trinquet de Maians per adequar la imatge de la via als carrers adjacents. Les obres, que estan incloses al Pla d’Eficiència Urbana que està duent-se a terme al municipi, “donen resposta a una peticions llargament reclamada pels veïns, que tenien problemes cada volta que es registraven fortes pluges, i trinquet-1mostren de la voluntat d’aquest govern de seguir actuant per potenciar la revitalització del Carrer Major”, assenyalava la Coordinadora de l’Àrea Municipal de Territori, Rebeca Torró.

  Les obres començaven el passat 30 d’abril i es perllongaran fins al mes d’agost, amb un pressupost de 138.000 euros. En concret, està substituint-se la xarxa de clavegueram i va a instal·lar-se una nova xarxa d’aigües pluvials amb embornals, es renovarà la xarxa d’aigua potable i es procedirà a la pavimentació amb llambordes de formigó i lloses de granit, donant així continuïtat a la imatge dels carrers adjacents.

  Rebeca Torró explicava que “volem que la zona del Carrer Major recupere la vitalitat que tenia fa dècades, i per això hem apostat des del primer dia no sols per realitzar obres que milloren les condicions per als veïns i vianants, sinó també amb mesures com la bonificació a les ordenances fiscals de l’apertura d’establiments o l’ampliació dels serveis municipals presents als edificis del barri. La retirada del bastiment va ser un moment molt important, però vam dir que seguiríem treballant per potenciar el Carrer Major i els seus voltants, i en eixa línia s’inclouen actuacions com aquesta”, concloïa la regidora.

  TVDigitalOntinyent
  TVDigitalOntinyent
  Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

  El més llegit