Reivindicació de millores a la sala del SAMU de l’Hospital d’Ontinyent

El dia 3 de juliol es va celebrar una reunió entre la directora de l’Hospital d’ Ontinyent i el portaveu d’EU de l’Ajuntament d’Ontinyent, Manuel Ruiz, per tractar la problemàtica del SAMU. En aquesta reunió des d’ EU es va expressar el malestar dels treballadors i treballadores del servei per la reforma prevista a l’actual hospital, la qual no contempla una millora de les condicions actuals de la sala on descansa el personal del SAMU.

L’equip del SAMU reivindica millores mínimes per tal de dignificar la seua sala, com són que aquesta compte amb ventilació i llum natural per al retén de descans del personal del servei, i una millora en l’equipament d’aquesta sala, ja que a hores d’ara sols compta amb un simple armari on dipositar els materials de farmàcia.

EU, a través del seu portaveu, traslladarà la situació al nou diputat a les Corts Valencianes Víctor Tormo, per tal que aquest siga sabedor del problema i puga interpel·lar el Conseller de Sanitat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís recorda que l’accés de l’Estació al Cementeri està pendent i pregunta per Ontinyent Participa 2020

Aquest dimecres s’ha celebrat una roda de premsa del grup municipal Compromís per Ontinyent per …