29/11/2023 - 10:24
Més

  Els sindicats de policia local demanen un socorrista per al Pou Clar

  Altres notícies

  Les seccions sindicals de la Policia Local d’Ontinyent ha sol·licitat al ajuntament de la ciutat noves millores de seguretat per als banyistes del Pou Clar, ja que segons expliquen, les actuals ajudes que regulen l’accés i la estància al paratge no son suficients per no garantir la seguretat.

  El paratge del Pou Clar pot causar danys perillosos propis com, talls de digestió, caigudes inadequades, o simplement un esvaró. Per eixa raó, des de la Policia Local consideren que es imprescindible la presència d’un socorrista, la instal·lació d’un salvavides i un punt d’assistència sanitària. D’aquesta manera traslladaren la petició al ajuntament per a que també es protegisca la integritat  dels usuaris.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOEL sol·licita que Ontinyent assumisca la retallada del pressupost de la Generaltat amb les entitats que atenen persones amb discapacitat intel·lectual

  La reducció de més de 14 milions perjudicarà l'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual afectant més de 500 usuaris entre el projecte Trévol, AFAO i ADIEM, i posa en risc la plantilla de més de 60 treballadors entre ADIEM, AFAO, i el projecte Trèvol.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -