22/02/2024 - 1:10
Més

  Tot l’alumnat de DAW de l’IES l’Estació ha acabat contractat per les empreses on han realitzat les pràctiques formatives

  Altres notícies

  Més d’un 26% de l’alumnat de l’IES l’Estació que ha acabat les pràctiques en aquest curs ha sigut contractat per les empreses on han realitzat les pràctiques formatives en lloc de treball (FCT), o bé tenen ofertes de treball en ferm en empreses similars. Cal destacar en aquest sentit el bons resultats de l’alumnat de DAW (Desplegament d’Aplicacions Web), dels quals el 100% de l’alumnat a hores d’ara ja està treballant o bé s’incorporarà de manera immediata. També cal indicar la cada major presència d’emprenedors; és a dir, alumnat amb un projecte propi i viable que culmina amb la creació de la pròpia empresa. S’ha d’esmentar, per altra banda, els bons resultats que, en aquest sentit, ha obtingut l’alumnat de Gestió Administrativa, Comerç Internacional i Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

  A més d’això, l’alumnat de l’IES l’Estació ha gaudit de 3 beques Erasmus que els han permés realitzar les pràctiques formatives a Holanda i Eslovènia, als quals cal sumar altres 3 alumnes que han realitzat les pràctiques a Irlanda. Per altra banda, altres 3 alumnes de DAW han encetat l’experiència de la nova FP Dual, cosa que ha suposat un esforç important per part de l’alumnat, però que es valora de manera molt positiva.

  Durant el present curs, han col·laborat amb l’IES l’Estació en la realització de les FCT un total de 90 empreses, institucions i organismes oficials, a les quals i als quals cal agrair l’esforç que suposa apostar per uns nous valors, tan necessaris per altra banda en una societat dinàmica i moderna, sotmesa a constants canvis.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -