Noel Gandia i Julia Morales guanyen el Concurs de postals nadalenques de Comerç In

0

Aquest dimarts 20 de desembre a les 18.00 hores, a la seu del Centre Cultural Caixa Ontinyent, es van lliurar els premis del XIII Concurs de Postals de Nadal organitzat per Comerç In i Caixa Ontinyent amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent. D’entre tots els participants, un jurat multidisciplinari va ser l’encarregat de seleccionar les postals finalistes i triar-ne les guanyadores. En aquesta 13ª edició han estat molts els treballs destacats per la seua originalitat, tècnica i detall, repetint la bona acollida d’anys anteriors.

Els alumnes guanyadors van ser Noel Gandia Tomàs del col·legi La Concepció i Julia Morales Montés del col·legi Martínez Valls, als qui se’ls va fer entrega d’un MP4 i una llibreta de Caixa Ontinyent amb 125€ per a cadascun dels premiats. A més a més, els col·legis als quals pertanyen les postals dels dos guanyadors, és a dir La Concepció i Martínez Valls, van ser obsequiats amb 300€ per a material escolar.

Enguany es va concedir també un accésit a l’originalitat a Daniela Muñoz Pérez del col·legi Pureza de Maria i cadascun dels autors de les 50 obres finalistes també va obtindre un regal.

Un any més, els alumnes dels diferents centres educatius d’Ontinyent han participat de forma entusiasta en el concurs de Postals de Nadal. Cal destacar la consolidació d’aquest concurs que any rere any rep nombroses participacions, en aquesta ocasió amb un total de 615 dibuixos presentats pels estudiants de 5è i 6è de Primària dels 11 col·legis de la nostra ciutat.

Del 21 de desembre al 6 de gener, les 50 postals finalistes estaran exposades en els comerços i serveis In.

A banda, tots els xiquets i xiquetes de la nostra localitat i veïnes també tindran l’oportunitat de guanyar el seu propi regal de Nadal visitant els establiments associats. Una fantàstica bicicleta pot ser per a ells emplenant uns fullets que trobaran als comerços i serveis In, i que també han sigut repartits als col·legis d’Ontinyent. Hauran d’omplir, al costat del nom de l’autor, el nom d’almenys 10 comerços o serveis In on s’exposen cadascuna de les postals finalistes del concurs. Les paperetes emplenades es depositaran a les urnes corresponents situades en les oficines de Comerç In, el Centre Cultural Caixa Ontinyent i el Mercat Municipal, i posteriorment es realitzarà el sorteig entre totes les participacions rebudes.

D’aquesta manera s’involucra a tots els xiquets i xiquetes d’Ontinyent en la campanya nadalenca animant als menuts i famílies a passejar pel centre urbà i visitar el comerç local, tant si han presentat el seu dibuix a concurs com si volen descobrir-los pels aparadors de la nostra ciutat. Una acció dinamitzadora que permet una vegada més fer del carrer un punt de trobada, sent l’activitat comercial l’argument per mantindre viva la nostra ciutat.

Font: Comerç In

Publicitat