La regidoria d’enllumenat d’Ontinyent iguala en disseny i altura les lluminàries de Salvador Tormo

0

La regidoria d’enllumenat ha finalitzat la primera fase d’adequació de les lluminàries existents en el carrer Salvador Tormo, concretament en el tram entre l’avinguda Albaida i carrer Pius XII. Els treballs, que es van realitzar la setmana passada, es concreten en el canvi de lluminàries de la zona, igualant-les a les quals actualment s’instal·len en la població, a més d’instal•lar-les totes a la mateixa altura, ja que existien irregularitats tant en els models de llums com en l’altura de les mateixes.

Tal com ha assenyalat el regidor d’enllumenat, Paco Penadés, el cost d’actuació d’aquesta primera fase només correspon a les hores de lloguer de grua ja que el departament disposava del material necessari i les hores de treball han sigut realitzades pels mateixos funcionaris de la regidoria d’Enllumenat.

Paco Penadés ha explicat que la regidoria d’Enllumenat té previst realitzar, en una altra fase, una nova actuació en la zona, amb l’objectiu d’igualar les lluminàries en Salvador Tormo, seguint l’estètica general en la ciutat. Finalment el regidor d’Enllumenat ha agraït la comprensió dels veïns de la zona, que van patir molèsties quant a sorolls i problemes d’aparcaments durant el moment en el qual es van realitzar els treballs, que han quedat finalitzats en aquest tram i tindran continuïtat en una segona fase.

Font: Partit Popular d’Ontinyent