29/11/2023 - 10:41
Més

  Ontinyent serà seu dissabte de la Copa d’Espanya de Jiu-Jitsu

  Altres notícies

  El Pavelló Municipal d’Ontinyent serà seu aquest dissabte per primera volta de la Copa d’Espanya de Jiu-Jitsu, que reunirà a la ciutat més d’un centenar dels millors judokes de tota Espanya en els categories Aleví, Infantil i Cadet. La competició, que es desenvoluparà en les modalitats de lluita i duet entre les 10:00 i les 14:00 hores, està organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, la Federació de Judo de la Comunitat Valenciana i el Club de Judo Fon-Do-Kan d’Ontinyent, amb la col·laboració de la Diputació de València.

  El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava la importància d’acollir per primera volta esta competició a nivell nacional “que mostra l’aposta d’Ontinyent per ser una ciutat esportiva i on l’esport de base és protagonista. Junt als participants vindran lògicament els seus familiars, el que és positiu per donar a conèixer la nostra ciutat, al temps que oferim una nova activitat d’interès de les que venim organitzant tots els mesos de l’any”, recordava.

  El Director del Departament de Jiu-Jitsu de la Federació de Judo de la Comunitat Valenciana, Salvador Huertas, posava de relleu que “va a ser un esdeveniment bonic i educatiu, amb el que volem potenciar les arts marcials i donar la possibilitat a altres federacions d’Espanya a visitar la nostra Comunitat, com nosaltres fem amb ells. A Ontinyent ens han obert les portes i hem pensat que és un bon lloc per acollir esta competició”, destacava. Huertas confirmava que es comptarà amb judokes de Castella-La Manxa, Catalunya, Madrid o La Rioja, a més dels que arriben d’altres municipis valencians.

  Des del Club Fon-Do-Kan, Francisco Cano tenia paraules d’agraïment per al recolzament amb que es compta per part de la regidoria i l’Ajuntament “per poder organitzar un esdeveniment d’aquesta envergadura, que no havíem organitzat fins ara, i amb el que no sols volem donar una bona impressió als visitants que arriben d’altres llocs, sinó mostrar als nostres veïns i veïnes allò que estem fent. Aquesta copa no és ni molt menys a porta tancada, volem que la gent vinga, gaudisca del nostre esport i comprove els fruits del treball que fem durant tot l’any amb els nostres joves”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Èxit del Club Fon Do Kan de Ontinyent en la Segona Jornada del Circuit de Copes de Judo

  El Club Fon Do Kan de Ontinyent Brillant en la Competició de Judo de la Federació Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -