4.000 esportistes de 24 modalitats participaran a les 24 hores esportives d’Ontinyent

0

Una volta BTT, exhibicions de cotxes teledirigits i una cursa d’atletisme a benefici del Banc d’Aliments són algunes de les novetats

El Regidor d’Esports convida als veïns i visitants “a participar d’una gran festa de l’esport oberta a tothom”

Més de 4.000 esportistes de 24 modalitats esportives convertiran les 24 hores esportives d’Ontinyent en “un punt d’encontre per al món esportiu de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes, una  gran festa de l’esport oberta a tothom al Poliesportiu Municipal”. Així ho manifestava aquest matí el Regidor d’Esports d’Ontinyent, Pepe Pla, en la presentació de les 24 hores esportives que tindran lloc el cap de setmana del 19 al 21 de juliol, a les quals es consoliden les novetats introduïdes l’any passat (ampliació d’horaris al matí de diumenge, ampliació d’espais donant nous usos al trinquet o el rocòdrom) i s’afegeixen altres.

Pepe-Pla-Regidor-esportsEntre estes novetats estarà com la realització d’una volta BTT que recorrerà els paratges del terme partint del Poliesportiu, o exhibicions de cotxes teledirigits al velòdrom, “a més d’altres que encara estem ultimant com un concurs de skate amb rampes i ambientació musical, o un open de bicicross”, explicava el regidor. Altra novetat d’enguany serà una cursa solidària d’atletisme, modalitat que es recuperava l’any passat i que ara serà la protagonista d’una replegada de productes per al Banc d’Aliments d’Ontinyent. En concret, es farà una cursa no competitiva de 3.000 metres llisos divendres a les 21:00 hores, per a obtenir el dorsal de la qual s’haurà de portar un kilo d’aliments.

Respecte de les modalitats iniciades l’any passat, els escacs comptaran amb una ampla participació en dos torneigs, així com la marxa nocturna que partirà a les 20:30 de dissabte del Poliesportiu a la zona del Torrater, l’aquatló de diumenge o les proves de natació de dissabte de matí. A més a més es comptarà amb frontennis, tennis, futbol,  futbol sala, futbol sala femení, exhibicions d’arts marcials, una demostració nocturna d’espeleologia al trinquet, pàdel, exhibicions de gimnàstica i balls de saló, i trofeus de volei, pilota valenciana, bàsquet o petanca.

“Tothom de segur que troba alguna modalitat esportiva de la que gaudir com a participant o com espectador”, destacava Pepe Pla,  qui tenia paraules d’agraïment per a totes les persones que fan possible aquest cap de setmana esportiu” ,tant pel que fa a als clubs “que han col·laborant amb la regidoria en tot moment en les tasques d’organització, i que tenen sa casa al Poliesportiu, com demostra el fet que la majoria tenen la seu a estes instal·lacions”, com també als integrants del dispositiu previst per l’Ajuntament d’Ontinyent (Brigada d’Obres, Creu Roja, Protecció Civil o Policia Local).

Tot i que ja l’any passat  es van habilitar noves zones d’estacionament addicionals que es mantenen, l’elevada afluència prevista (al voltant de 10.000 persones entre esportistes i espectadors) fa que el trànsit en les immediacions del Poliesportiu siga complex, especialment en hores punta, pel que el regidor demanava “comprensió i paciència”, a banda de demanar a tot el públic en general que tinga cura de les instal·lacions. Pepe Pla animava a tots i totes “a participar en un cap de setmana diferent i molt especial, per gaudir del qual només es necessita ganes de pasar-ho bé i fer esport”, concloïa Pepe Pla.