25/04/2024 - 8:58

L’ ESET Ontinet s’ impossa clarament al C.B. Benidorm 83 – 67

L’equip ontinyentí torna al camí de les victòries i fa seua la cinquena plaça de la classificació

Una setmana mes, Ontinyent tornava a gaudir d’altra jornada de bàsquet de la 1ª Divisió Nacional. Esta vegada ens visitava el C.B. Benidorm que volia deixar arrere la zona “calenta” de la classificació, mentre que l’equip de Fede Cloquell havia de donar un pas mes endavant per aconseguir el abans possible el seu primer objectiu.

Una setmana més les lesions no respectaven als col·legials. Vicent Brotons amb una forta tendiditis al tendó d’ Aquil·les era baixa per aquest partit.

Als primers minuts del partit, amb les espasses per tot lo alt, es va poder vore que el partit anava a ser molt competitiu, amb 2 equips que es mesuraven les forces a l’atac i a la defensa. Les accions individuals, destacaven per damunt l’elaboració dels atacs, i així als 10 primers minuts els locals aconseguien un petit avantatge al marcador (18 – 14)

Al segon quart, els blanc-i-blaus començaven a desplegar tot el seu bàsquet. Àtacs mes que ràpids, elèctrics, un bon joc d’equip i un encert encistellador mes que considerable, feren que l’ ESET ONTINET aconseguira un avantatge de +10 punts a la fi de la primera part.

Després del pas pels vestidors els locals sabien que el C.B. Benidorm no estava mort, i volien deixar les confiances a banda i, com van fer a la passada jornada a Cartagena durant la segona part, oblidar-se de l’ electrònic i començar un partit nou, on calia aconseguir altra vegada la màxima renda possible.

I així va ser. Un tercer quart impressionant per part del planter ontinyentí enfonsà un poc mes al C.B. Benidorm al marcador. Durant 4 minuts un parcial de 18 – 6, favorables als locals, va decidir el partit. Al final del 3er quart a l’ electrònic lluïa 65-48

Amb la victòria pràcticament assegurada, ara l’objectiu dels de Fede Cloquell era superar el bàsquet average que havia aconseguit el C.B. Benidorm a la primera volta de la lliga (+17 punts).

Durant molts minuts l’ ESET ONTINET va estar per damunt d’aquesta diferencia, rondant el 20 punts d’avantatge, però el C:B. Benidorm amb l’encert d’un últim tir de 3 punts aconseguia reduir la diferencia a 16 punts. (83-67)

Amb aquesta nova victòria (la novena de la temporada), l’ ESET ONTINET es consolida a la cinquena plaça de la classificació per darrere dels favorits (C.B. Guardamar, C.B. Molina, C.B. Cartagena i UCAM Murcia (Filial ACB)), i a una victòria d’avantatge sobre els seus perseguidors (C.B. Sueca i Linares Grupo Inmobiliario)

“Aquesta temporada, després de l’ascens, està sent molt bona per l’equip ontinyentí. Ningú podia imaginar-se la situació que estem vivint en aquestos moments. A base de treball i esforç col·lectiu, no sols dins la pista si no també dels entrenadors, pares, socis, i de tot el poble d’ Ontinyent, hem aconseguit ser a uns dels clubs referents a la Comunitat Valenciana” han declarat fonts del Club.

La pròxima setmana l’ ESET ONTINET realitza la eixida mes curta de la temporada, a la ciutat d’ ONIL. L’equip ontinyentí te un difícil partit front al C.D. ONIL que lluita per eixir de les posicions de descens.