Els socis de l’Ontinyent CF demanen una assemblea ordinària

Comunicat oficial dels socis:

Davant de tots els fets esdevinguts durant les últimes setmanes en l’Ontinyent Club de Futbol, les penyes Frente Botifarra, Supporters Blanquinegres i Penya la Torreta ensveiem en l’obligació de realitzar aquest comunicat de forma conjunta.

En primer lloc, i com és evident, volem expressar el nostre malestar i tristesa pels fets que han succeït durant les últimes dos setmanes, així com totes les decisions preses per la Junta Directiva, encapçalada per Luis Ortiz Montero, que ens han portar a la liquidació del club. Creiem que el nostre club, amb quasi 90 anys d’història i patrimoni immaterial de la ciutat no mereix un final com aquest.

Per tot açò, sol·licitem:

Una Assemblea Ordinària de socis per al dissabte dia 27 d’abril a les 10 hores en un espaiamb aforament suficient per a tota la massa social de l’Ontinyent Club de Futbol iaficionats de la ciutat, emparant-se en l’article 19 dels estatuts del club.

D’altra banda, que l’ordre del dia siga el següent, per tal de donar resposta a les inquietuds del soci ontinyentí:

  1. Lectura i aprovació de l’acta anterior
  2. Dació de comptes fins al 31/03/2019
  3. Motius i informació documental de la retirada del primer equip de la competicióde la Segona Divisió B del futbol nacional, base normativa aplicada, responsablesde la decisió i que siga sotmesa a aprovació.
  4. Precs i preguntes

Esperem, que la Junta Directiva actual accepte la petició realitzada per les penyes Frente Botifarra, Supporters Blanquinegres i Penya la Torreta, per tal del que el final del’Ontinyent Club de Futbol, de produir-se, siga d’una manera digna, clara i transparent per a tots els socis, aficionats i poble d’Ontinyent

Amb tot açò, no ens agradaria finalitzar aquest escrit sense agrair la professionalitat de tot el cos tècnic i jugadors del club, que han defensat la camiseta del nostre equip fins a l’últim moment.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

50 xiquetes i xiquets gaudeixen de la XXI Escola d’Estiu del Club Martínez Valls Bàsquet

El Club Martínez Valls Bàsquet està duent a terme des del passat dia 29 de …