Ontinyent recupera el pati de l’EPA Sant Carles que es va deixar d’utilitzar per despreniments

0

El pati de l’EPA Sant Carles d’Ontinyent, que es va deixar d’utilitzar fa uns anys per despreniments sobre el talús adjacent, va a ser recuperat per l’Ajuntament de la ciutat. Es tracta d’una de les obres que van ser incloses al projecte “Ontinyent Participa”, pel qual la ciutadania havia de determinar les obres més importants a realitzar enguany a la ciutat. Esta actuació va quedar en 4art lloc, però des del primer moment el Govern d’Ontinyent va avançar que s’ajustaria la partida prevista de 350.000 euros per poder executar aquesta intervenció.

La Junta de Govern Municipal ha aprovat hui les bases de licitació d’unes obres que suposen una segona fase de la intervenció que a finals de 2013 ja va dur a terme l’Ajuntament per estabilitzar el talús existent a la part posterior de l’edifici i garantir la seua estabilitat. Ara, amb la intervenció que ix a licitació amb un pressupost inicial de 96.468 euros, es pretén recuperar la funcionalitat del pati que va deixar d’utilitzar-se quan començaren el despreniments al talús, i que afectaren tant al mur que delimita el pati com al paviment del mateix.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el Regidor d’Educació, Pepe Pla, i els tècnics municipals han explicat a diversos representants de l’equip directiu del centre (encapçalats pel seu director, Vicent Terol) els detalls de l’actuació. Per tal de recuperar l’espai original del pati, es substituirà el mur caigut de mampostería per altre de formigó reforçat, adequant una nova barana, restaurant diverses reixes i finalment plantat elements de jardineria. Una volta es realitzen els preceptius tràmits, l’obra es perllongarà durant al voltant de 3 mesos, estant previst que estiga finalitzada en la propera tardor.

Publicitat