29/03/2024 - 15:04
Més

    EU d’Ontinyent demana millores al nou pla de Reactivació Econòmica

    Altres notícies

    Manolo Ruiz va expressar el passat dilluns el seu desacord en alguns punts del nou Pla de Reactivació Econòmica d’Ontinyent, on segons afirma “el pla no ha estat consensuat pels 3 grups polítics que formen part del govern d’Ontinyent i ha estat realitzat de manera unilateral pel PSPV-PSOE i Compromís”. Així mateix des de EU consideren que “es un menyspreu als agents econòmics i socials, ja que no s’ens ha presentat el pla prèviament a la presentació pública”.

    Segons explica Ruiz, als continguts del pla de reactivació de l’any 2013 es va detectar una falta de participació en joves i dones, per això considera que la figura dels becaris deu ser puntual i no es pot efectuar per 6 mesos per 600€, per això proposa que el sou siga de 1.000€ i que també estiga cotitzant a la Seguretat Social.

    Per altra banda, des de EU també demanen que els 41.000€ de superàvit del 2013 s’incremente als 350.000€ que es destinaran a la contractació de persones, i que aquesta contractació es realitze de forma directa per l’ajuntament i no per mig d’empreses, ja que segons explica, “si s’adjudiquen per mig d’empreses, el pressupost pot encarir-se amb un 30% i la contractació de persones pot veure’s reduïda”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -