Ontinyent realitza la quarta edició de l’Escola de Pares i Mares

0
Imatge d'arxiu

La regidoria d’educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, amb la col·laboració del Gabinet Psicopedagògic Municipal, ha organitzat per quart any consecutiu una Escola de Pares i Mares a la ciutat. Segons explicava el regidor d’educació, Pepe Pla, “els objectius van a seguir sent els mateixos: fer més fàcil la relació amb els fills, orientar en les tècniques o eines més adequades per a cada problema o situació, i tenir a l’abast la resposta a molts dubtes relacionats amb l’educació dels xiquets i xiquetes”.

El curs va destinat a pares i mares d’infants i joves de 0 a 16 anys, tindrà lloc a les instal·lacions de l’IES Jaume I, constant de 7 sessions al llarg del curs 2013/2014. Els assistents es repartiran en dos grups, un de pares i mares de xiquets i xiquetes de 0 a 7 anys, i un segon grup de pares i mares de menors de 8 a 16 anys. Els cursos seran impartits pels psicòlegs Mª Jesús Herrero Sanroque i Alejandro Soriano Micó, i el període de matrícula ja està obert, perllongant-se fins al 20 de novembre al preu de 10 euros, una aportació que es farà el primer dia de classe i amb la qual es fa front al cost del material i els apunts que es faciliten. Les fitxes d’inscripció podran lliurar-se al Departament Municipal d’Educació o als psicòlegs dels centres d’infantil i primària de la localitat.

La presentació tindrà lloc demà dimarts dia 29 d’octubre les 19:00, al Saló d’Actes de l’IES Jaume I, on s’impartirà una conferència a càrrec de la técnica municipal d’educació, Emilia Tortosa, al voltant de l’avantprojecte de Llei Orgánica per a la Millora Educativa (LOMCE) aprobada pel Consell de Ministres.

En paraules del regidor “es tracta d’una iniciativa que de forma responsable i amena ens permetrà entendre i ajudar més i millor als nostres fills i filles. Des del Govern Municipal i la regidoria d’Educació entenem que els i les joves han d’estar el millor preparats possible per fer front al futur, i això passa no sols per formar-los a ells directament sinó també per ajudar als seus pares, mares i tutors en aquest repte”, conclou Pepe Pla.

Publicitat