11/12/2023 - 16:12
Més

  Ontinyent presenta una activitat d’oci nocturn alternatiu per a joves a la piscina coberta

  Altres notícies

  Jugar a jocs tradicionals en l’aigua, participar en competicions esportives o fins i tot pujar en globus, i tot açò per la nit. Aquesta és part de l’oferta del Programa d’oci nocturn alternatiu per a joves de 13 a 18 anys a la piscina coberta d’Ontinyent, posat en marxa al marc del Grup de Prevenció de Trastorns Addictius impulsat per l’Ajuntament junt a diferents sectors i entitats, com ara el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO), AHVAL, la Interapa o la Mancomunitat de Municipis, entre d’altres, sensibilitzats amb la problemàtica del descens de l’edat d’inici del consum d’alcohol entre els i les joves.

  La regidora de Joventut, Katty Ushiña, destacava que amb esta activitat, a la que també col·labora la regidoria d’esports, “volem contribuir a dinamitzar l’activitat dels i les joves amb una oferta d’oci alternatiu que els resulte atractiva i novedosa”, oferta a la qual s’ha estat treballant des d’un grup “al que participen nombroses entitats per coordinar esforços amb l’objectiu de previndre el consum d’alcohol entre la joventut, mostrant-los que hi ha moltes més alternatives per al seu temps lliure nocturn que practicar el botelló”.

  Des de l’empresa gestora de la piscina coberta, Juanmi Calatayud explicava que les activitats es desenvoluparan durant 8 divendres en horari sempre de 22:30 a 00:30 hores, els dies 23 i 30 d’octubre; 6, 13, 20 i 27 de novembre; i 11 i 18 de desembre. Hi haurà 60 places en dos grups de 30, el primer per a joves de 13 a 15 anys i el segon de 16 a 18, amb un preu de 10 euros per a participar a tot el programa, podent ampliar-se la informació a la piscina coberta. Entre les activitats hi haurà pujada en globus, fotos aquàtiques, joc de l’oca aquàtic, jocs tradicionals, waterball, joc del tocat, jornada de triatló i kayak polo.

  Des del CLJO, el president de l’entitat, Natxo Mollà, valorava molt positivament la iniciativa i explicava que “era una demanda que existia des de feia temps, perquè la gent jove no tenia cap alternativa d’oci d’aquest tipus i ara per fi podrem materialitzar-la i comprovar el seu nivell d’acceptació”, assenyalava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -