19/05/2024 - 22:59
Més

  El trinquet d’Ontinyent estrena marcador electrònic i acollirà la fase final del campionat de Pilota a l’Escola

  Altres notícies

  El trinquet del poliesportiu municipal d’Ontinyent compta ja amb un nou marcador electrònic, que podria estrenar-se el proper 31 de maig, data en la qual la ciutat serà seu de la fase final del campionat de “Pilota a l’Escola”. Aquesta competició, impulsada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent com amfitrió de l’esdeveniment, inclou esta mateixa setmana diverses partides prèvies, dins d’una fase intercomarcal a la que participen 125 alumnes dels instituts La Milagrosa d’Ontinyent, La Concepción d’Ontinyent, IES l’Estació d’Ontinyent i IES Les Foies de Benigànim.

  El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava que la incorporació del marcador electrònic “és una petició que venia fent-se des del Club de Pilota i les persones usuàries, i que ens serveix per fer una passa més en l’aposta de la regidoria d’Esports que als últims anys ha convertit el nostre trinquet en una referència i en seu de grans partides d’aquest esport”, manifestava.

  Gandia afegia que “les millores al sostre, enllumenat, o pintura han estat molt importants, i des de la pròpia Federació de Pilota Valenciana s’ha posat a Ontinyent com a exemple d’impuls a l’esport autòcton. Ara, amb el nou marcador electrònic, seguim avançant com a referència, i fer-ho coincidint amb la confirmació de la Direcció General d’Esports de que anem a ser seu de la fase final de Pilota a l’Escola ens ompli de satisfacció”. S’espera que en la fase final de dimecres 31 de maig participen un total de 32 equips que obtenen la classificació en la fase intercomarcal, amb una participació estimada de 160 alumnes.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -