Ontinyent participa en la renovació del consell rector de la xarxa Innpulso

El regidor coordinador de Política Económica d’Ontinyent, Pablo Úbeda, ha assistit hui en representació de la ciutat a l’Assemblea General de la Xarxa Innpulso celebrada a Madrid, que ha servit per renovar el consell rector d’aquest ens que integra les 62 “Ciutats de la Ciència i la Innovació” reconegudes com a tals pel Ministeri d’Economia i Competitivitat.

Úbeda ha participat d’un acte on s’ha designat als municipis d’Alcoi, Barakaldo, Ermua, Móstoles, Sant Boi, Santander i Terrassa com a membres d’aquest Consell Rector. A més a més s’ha donat compte de l’informe d’activitats i pressupostos per a 2016, i s’ha aprovat per unanimitat la proposta per a 2017 d’activitats i pressupostos dels diferents grups de treball que conformen la xarxa.

La ciutat opta enguany a renovar la distinció com a una de les 62 “Ciutats de la Ciència i la Innovació” reconegudes pel Ministeri d’Economia i Competitivitat, una distinció que l’alcalde, Jorge Rodríguez, va rebre en 2015 a Burgos de mans de la secretària d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Carmen Vela.

Pablo Úbeda incidia en què “la innovació és un eix transversal de les polítiques del Govern d’Ontinyent, i per això aprofitarem el treball que venim fent en les diverses àrees per optar a renovar aquesta distinció”, assenyalava. Entre les novetats més destacades en esta línia es troben la posada en marxa de l’Oficina de l’Emprenedor; el programa “Compenses” desenvolupat al si del Consell Econòmic i Social o la participació de la ciutat en les accions de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores; però també la creixent presencia del consistori en l’aposta per la continuïtat del fòrum tecnològic “I+T”; l’adquisició de nous vehicles elèctrics per a la Policia Local; la gestió de l’espai de “coworking” “Soterrani de les Idees”; el desenvolupament del III programa “Reactiva Ontinyent”; el foment de les noves tecnologies en l’administració amb la implantació de l’administració electrònica o el desenvolupament de noves edicions del projecte “Ontinyent participa”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …

Un comentari

  1. Avatar

    Enfin, celle-ci est par défaut enregistrée et consultable ultérieurement. http://www.youtube.com/watch?v=RVc-Rg6SaMM