13/07/2024 - 12:40
Més

  Ontinyent participa en la renovació del consell rector de la xarxa Innpulso

  Altres notícies

  El regidor coordinador de Política Económica d’Ontinyent, Pablo Úbeda, ha assistit hui en representació de la ciutat a l’Assemblea General de la Xarxa Innpulso celebrada a Madrid, que ha servit per renovar el consell rector d’aquest ens que integra les 62 “Ciutats de la Ciència i la Innovació” reconegudes com a tals pel Ministeri d’Economia i Competitivitat.

  Úbeda ha participat d’un acte on s’ha designat als municipis d’Alcoi, Barakaldo, Ermua, Móstoles, Sant Boi, Santander i Terrassa com a membres d’aquest Consell Rector. A més a més s’ha donat compte de l’informe d’activitats i pressupostos per a 2016, i s’ha aprovat per unanimitat la proposta per a 2017 d’activitats i pressupostos dels diferents grups de treball que conformen la xarxa.

  La ciutat opta enguany a renovar la distinció com a una de les 62 “Ciutats de la Ciència i la Innovació” reconegudes pel Ministeri d’Economia i Competitivitat, una distinció que l’alcalde, Jorge Rodríguez, va rebre en 2015 a Burgos de mans de la secretària d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Carmen Vela.

  Pablo Úbeda incidia en què “la innovació és un eix transversal de les polítiques del Govern d’Ontinyent, i per això aprofitarem el treball que venim fent en les diverses àrees per optar a renovar aquesta distinció”, assenyalava. Entre les novetats més destacades en esta línia es troben la posada en marxa de l’Oficina de l’Emprenedor; el programa “Compenses” desenvolupat al si del Consell Econòmic i Social o la participació de la ciutat en les accions de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores; però també la creixent presencia del consistori en l’aposta per la continuïtat del fòrum tecnològic “I+T”; l’adquisició de nous vehicles elèctrics per a la Policia Local; la gestió de l’espai de “coworking” “Soterrani de les Idees”; el desenvolupament del III programa “Reactiva Ontinyent”; el foment de les noves tecnologies en l’administració amb la implantació de l’administració electrònica o el desenvolupament de noves edicions del projecte “Ontinyent participa”.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -