Jorge Rodríguez destaca a Quatretonda la importància del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, continua la seua ruta comarcal amb la finalitat de fer valdre el pla de major magnitud posat en marxa per la Corporació provincial, amb l’adjudicació de 70 milions d’euros als ajuntaments i la llibertat dels alcaldes i alcaldesses per a triar a quines obres i millores destinaven els diners, repartit mitjançant “criteris objectius”.

Rodríguez ha destacat a Quatretonda, durant la visita a les velles escoles, que el pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) “és l’equivalent a quatre o cinc PPOS”, els plans provincials de l’antiga Diputació que de cara al present curs quedaran recollits en un únic PPOS amb major dotació, fins a 30 milions d’euros. “No solament estem fent política per a les persones dotant als municipis de millors serveis; també hem aconseguit que els diners que anaven a acabar en els bancs s’invertisquen en obres que estan generant llocs de treball”, ha destacat el president.

En la mateixa línia s’ha expressat l’alcalde de Quatretonda, Enrique Benavent, qui ha celebrat el “canvi de rumb polític” en la Diputació i ha agraït al president els 86.000 euros del PIFS amb els quals van a reformar i donar nous usos a les velles escoles, que en poques setmanes es convertiran en un centre sociocultural de referència.

Les escoles, que albergaven la biblioteca municipal en la seua planta baixa, comptaran a partir del pròxim mes amb una aula d’estudi, dues aules per a majors i l’aula d’informàtica, que es traslladarà a les noves instal·lacions. A més, l’obra inclou una sala d’exposicions que completarà el centre sociocultural que els veïns van demandar a l’ajuntament a través d’una consulta ciutadana.

Després de la visita a les velles escoles, l’obra en la qual Quatretonda ha invertit els diners del PIFS, el president de la Diputació ha acompanyat a l’alcalde en la inauguració d’una pista de pàdel i un frontó a l’entorn del camp de futbol d’aquest municipi de 2.500 habitants.

En total, el PIFS ha destinat 3.955.114 euros als 34 municipis de la Vall d’Albaida, dels quals 1.120.000 s’han invertit en reurbanització de carrers pels ajuntaments. Altres 540.000 euros s’han gastat en equipament esportiu, una de les partides estrella d’aquest ambiciós pla posat en marxa per Jorge Rodríguez poc després d’aterrar en la Diputació de València.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …