09/12/2023 - 18:36
Més

  Agullent promociona la Nit de les Fogueretes a diverses comarques

  Altres notícies

  Les Festes del Miracle d’Agullent, que tindran lloc aquest cap de setmana, i més en concret la Nit de les Fogueretes, estan sent promocionades a diferents localitats de les comarques centrals valencianes i de la Ribera.

  Al llarg de tota aquesta setmana prèvia a les festes, promotors turístics estan visitant localitats de la Safor, el Comtat, Alcoià, la Costera i la Ribera per a explicar als vianants a través de material divulgatiu i vídeos, la idiosincràsia de la Nit de les Fogueretes, possiblement la romeria nocturna més antiga de les terres valencianes. A més es dóna informació general dels atractius d’Agullent i de tota la programació de les Festes del Miracle.

  Aquesta acció de divulgació turística, que ha promogut la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Agullent,  ha estat possible gràcies a l’ajuda econòmica concedida per l’àrea de Turisme de la Diputació de València per a promoure la Nit de les Fogueretes d’Agullent, Festes Declarades d’Interès Turístic Local de la Comunitat Valenciana l’any 2010.

  A través de la subvenció concedida per l’àrea de Turisme de la Diputació de València a més de propiciar que ens visiten amants de l’etnologia i les festes tradicionals, s’està potenciant la difusió als mitjans d’un abast provincial-autonòmic de l’acte de Nit de les Fogueretes, així com específicament als mitjans de les comarques veïnes contigües, doncs els seus habitants són àrea potencial de visitants. L’ajuda, que ascendeix a 7.732€, també ha permès reeditar material divulgatiu específic de les festes i en especial de la Nit de les Fogueretes, una romeria nocturna amb més de 400 anys d’història, que aquest divendres 2 de setembre tornarà a tindre lloc a Agullent.

  Font: Ajuntament d’Agullent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -