22/06/2024 - 20:32
Més

  Bambalina tanca dissabte a Benigànim els Contes a la fresca

  Altres notícies

  Els Contes a la fresca que van començar l’1 de juliol viuran demà a les 20 hores a la Font Jordana d’Agullent l’última cita en el seu format habitual, la participació d’un rondallaire local i la contacontes Almudena Francés, abans de posar el punt i final este dissabte a Benigànim de la mà de Bambalina amb l’obra Cubs. Com assenyala el conseller de Cultura, Fede Vidal, «com ens havíem proposat, les narracions orals han tornat a protagonitzar les nits d’estiu en molts dels nostres pobles, per la qual cosa estem molt agraïts a Almudena Francés i als rondallaires locals que ho han fet possible. Ara toca posar el punt i seguit amb els Cubs de Bambalina».

  Es tracta d’una obra ideada, creada i dirigida per Jaume Policarpo i que compta amb la participació de Ruth Atienza, Àlex Cantó i Miguel Seguí. Programada a les 20 hores a l’auditori Paco Salvador, Cubs presenta als espectadors un cubs amb històries infinites que es poden veure, tocar i ordenar i que són totalment imprevisibles en llançar-los a l’aire. Les mateixes caixes, dibuixos i objectes formen un únic univers que crea mons difetents en cada funció. I cada caixa, amb tots els objectes i titelles que conté, espera l’oportunitat de contar la seua història si és elegida per l’espectador.

  Cal recordar que la inauguració, l’1 de juliol al monestir de Corpus Christi de Llutxent, va comptar també amb una actuació especial, la del contacontes Llorenç Giménez. Des d’aleshores, els Contes a la fresca han recorregut 13 pobles de la Vall d’Albaida i un de la Safor.

  Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -