Ontinyent millora les condicions de l’aparcament de l’antic Cinema Pere

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat els treballs de millora de la zona d’aparcament existent en el solar de l’antic Cinema Pere. L’actuació, que s’ha executat a les últimes setmanes amb un pressupost d’execució de 26.206,18€, es reobrirà aquest dissabte a l’ús públic.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, destacava que “la voluntat de l’Ajuntament no sols es crear nous espais d’aparcament públics a la ciutat, sinó també que els actuals estiguen en bones condicions i, per aquesta raó, després d’analitzar un informe de l’Oficina Tècnica al respecte, es va procedir a la seua adequació”, manifestava.

En aquest sentit, l’actuació ha inclòs la modificació de la superfície del solar amb la millora del paviment asfàltic que presentava alguns enfonsaments. Així mateix, s’ha delimitat espais diferenciats per a vehicles i motos, i millorat la imatge paisatgística amb la col·locació de tanques ajardinades en la part davantera i posterior de l’aparcament. La intervenció s’ha completat amb la realització de dos nous embornals que connecten amb el pou d’aigües pluvials existent al carrer Tomàs Valls.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …