29/11/2023 - 3:34
Més

  Juan Revert serà el nou regidor i portaveu de Ciudadanos Ontinyent

  Altres notícies

  La agrupació de Ciudadanos (C’s) Ontinyent ja ha triat al seu nou regidor. Juan Revert serà el pròxim representant de la formació taronja a la ciutat d’Ontinyent, després de la dimissió presentada per l’anterior edil, Sergio Ramiro.

  Ciudadanos Ontinyent ha volgut fer públic l’agraïment al seu anterior representant, Sergio Ramiro, del qual ha destacat la “seua presencia infatigable en multitud d’actes municipals, als quals es destaca la seua professionalitat, humilitat, senzillesa”. Des de la formació també s’ha assenyalat, sobre Ramiro, la seua actitud de “fugir de l’oportunisme polític” i la seua defensa “d’una nova forma de fer política, mostrant i mantenint sempre una actitud correcta educada i oberta al diàleg”.

  Així ho ha volgut comunicar el nou portaveu local de la formació, Juan Revert, qui ha comentat, en relació a la successió en el càrrec municipal, que “a Ciudadanos (C´s) és normal que el següent nom de la llista municipal ocupe el lloc vacant. Cal recordar que l’ordre dels cinc primers llocs de la llista es confeccionen mitjançant primàries, i és aquesta confiança depositada pels integrants de l’agrupació local la que fa, que arribat el moment, no pugues negar-te”.

  Juan Revert assumeix el càrrec amb perspectives de futur, il·lusió i ganes de treballar per Ontinyent i i la seua ciutadania, a més de recalcar la unitat del grup polític: “serà complicat, però la implicació en el projecte de Ciutadans i la confiança dels companys em fan sentir amb forces per afrontar aquest repte”. El nou càrrec suposarà un major grau de gestió del temps per al nou edil: “hauré de planificar millor el dia a dia per poder compaginar treball, família i aquesta nova labor de representació municipal”.

  Font: Ciudadanos Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -