29/11/2023 - 9:11
Més

  L’Esmorzar de la Llàgrima obrirà la “Setmana Gran” de festes d’Ontinyent

  Altres notícies

   

  L’esmorzar de la Llàgrima, la presentació de càrrecs i el pregó obriran aquest diumenge la “Setmana Gran” de festes de Moros i Cristians d’Ontinyent 2016. La jornada d’activitats previstes per la Societat de Festers s’obrirà a les 9:00 hores amb una missa en sufragi pels festers difunts a l’ermita de Santa Anna, desplaçant- se els presents posteriorment per assistir a les 10:00 hores al saló d’actes de la Societat de Festers, on tindrà lloc l’emotiu acte de l’Esmorzar de la Llàgrima. En aquest acte es ret homenatge als festers difunts durant l’últim any, i on l’Alcalde Jorge Rodríguez i el President de Festers José Rafael Sanchis imposaran insígnies als càrrecs de les festes d’enguany, repartint-se també distincions als festers que s’han fet mereixedores d’un reconeixement públic a proposta de la Junta de Festes o de les pròpies comparses.

  Ja en la nit de diumenge, a partir de les 23:00 hores, tindrà lloc als peus del Castell de Festes de la Plaça Major l’acte de Presentació de Càrrecs 2016, després del qual tindrà lloc el Pregó de Festes. Isabel Penadés Romero, festera nascuda a la comparsa Contrabandistes, fundadora de l’escuadra “Pioneres” i membre de la comparsa Cides en l’actualitat, tindrà al seu càrrec aquest honor. De cara a dilluns, l’activitat festera tindrà dos moments destacats: a les 10:00 hores a la Plaça de Sant Domingo tindrà lloc el XVII Ral·li de Cotxes Antics, organitzat per Motor Clàssic amb la col·laboració de l’Ajuntament, i a les 23:00 hores a la Plaça Major el XXXIII Concurs de Caps d’Esquadra Infantil, al descans del qual es farà lliurament del diploma acreditatiu als participants de l’escola de Caps d’Esquadra Infantil.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -