09/12/2023 - 19:45
Més

  L’Ontinyent C.F. reforça el migcamp amb Iván Orts “Cassano”

  Altres notícies

  L’Ontinyent CF s’ha reforçat amb una interessant novetat, que tot i la seua joventut ja té una experiència contrastada en les millors pedreres del territori espanyol. Es tracta d’Iván “Cassano”, un jove jugador que arriba provinent del Club Atlético Madrileño, on la passada temporada va ser una peça important en la segona meitat de lliga.

  Iván Orts Cantera (Alacant, 14 de juny de 1996), més conegut futbolísticament com “Cassano”, és un jove migcampista de tall organitzador, tot i que en els seus inicis va ser davanter. La seua formació la començà a l’Elche CF, on arribava en edat Benjami i li va sorgir el sobrenom de “Cassano” per una iniciativa de l’aleshores entrenador Raúl, durant tres temporades va vestir la frangiverda però en passar al futbol 11 va fitxar per l’Hércules CF. Prompte, com a cadet, passaria a les files del submarí groguet fins anar progressant i culminar la trajectòria en un juvenil de divisió d’honor que aconseguiria el campionat d’Espanya en el 2015.

  Tot i que la passada temporada la va encetar al Villarreal C, jugant els primers partits i part dels últims de la primera meitat de lliga, amb 461 minuts acumulats va decidir provar sort al filial del Málaga CF, on es va confirmar com una peça important en ser convocat 15 encontres i participant d’ells en 12 ocasions com a titular. Minuts aprofitats, ja que va sumar 4 dianes.

  De fet, encara que Cassano és un jugador del mig del camp organitzador, compta amb dos vessants importants: les arribades des de segona línia i un punt de fortalesa defensiva que ajuda a recuperar balons en zones importants. Estes dos característiques principals, unides al criteri, el desplaçament tant llarg com curt del baló, el converteixen en una aposta de futur a tenir en compte.

  Font: Ontinyent C.F.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -