29/09/2022 - 12:18
IniciEducacióArranca el nou curs del Programa Unisocietat al Campus d'Ontinyent

Arranca el nou curs del Programa Unisocietat al Campus d’Ontinyent

El passat 19 i 20 de setembre es van iniciar les classes del curs 2016-2017 del Programa “Universitat i Societat” a Ontinyent, un programa del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, destinat a persones majors de 30 anys de la Vall d’Albaida amb inquietud per aprendre i amb motivació per la formació cultural, intel·lectual i personal des de l’àmbit universitari.

El programa Unisocietat consisteix en un itinerari multidisciplinar de 360 hores, distribuïdes en tres cursos acadèmics de 120 h cadascun amb distintes matèries: Psicologia, Economia, Salut i Música en 1r; Literatura, Filosofia, Geografia i Biologia en 2n; Dret, Sociologia, Història i Patrimoni Històric en 3r. A més a més, Unisocietat Plus, és un programa complementari per aquelles persones que han finalitzat els tres cursos i volen continuar amb la seua formació. Aquest curs, al Campus d’Ontinyent, hi ha dos grups d’Unisocietat plus que enguany rebran formació en Noves Tecnologies, Altres Cultures, Lingüística i sobre l’Estat de Benestar.

En aquest curs acadèmic 2016-2017, el programa Unisocietat i Unisocietat Plus compta a Ontinyent amb quasi 300 alumnes, que a més gaudiran d’un ampli programa d’activitats complementàries compost per conferències sobre distints temes (obertes a públic), exposicions, concerts, encontres i viatges culturals com, per exemple, a l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València.

Aquests 300 estudiants se sumaran als estudiants de Grau i compartiran amb elles i ells les instal·lacions del Campus d’Ontinyent de la Universitat de València, afavorint la comunicació intergeneracional, un dels objectius d’aquest programa.

Font: Universitat de València – Campus d’ontinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Redacció TVdigitalOntinyent//www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents