Imatge d'arxiu del Cross de Sant Rafael.

Primer cap de setmana d’actes a les Festes de Sant Rafael

Aquest divendres, 23 de setembre, comencen les Festes del barri de Sant Rafael d’Ontinyent. L’acte que servirà per obrir els festejos de l’any 2016 serà el pregó, celebrat en l’exterior de la Casa de Cultura de Sant Rafael. Aquest pregó, un acte que congrega a gran qualitat de veïns del barri i de la resta de la ciutat, així com autoritats municipals, correrà a càrrec enguany d’Almudena Francés.

Abans del pregó serà moment de presentar a la Festera major d’aquest any, Júlia Calabuig Lurbe, i les festeres que l’acompanyen, Carla Calabuig, Carla Vidal, Marta Sanz, Marta Ferrero, Clara Morata, Nadia Calabuig i Paula Ferri.

Pel que fa al dissabte 24 de setembre, a partir de les 17:00 hores, se celebrarà la XXXVIII edició del Cross popular. En ell participen xiquets i majors que recorren els carrers del barri i que sumen fins a 300 inscrits en el conjunt de les categories. Aquest any, a més, la cita esportiva tindrà un moment especial, ja que se li retrà un xicotet homenatge a David Cañete, el jove atleta ontinyentí que va morir el passat mes de desembre, i que era una participant habitual de la prova.

Ja de nit se celebrarà el Sopar del Llumener al centre Cívic de Sant Rafael i un posterior sorteig de regals entre els llumeners.

Diumenge serà el torn de la Paella popular al col·legi Rafael Juan Vidal. Aquesta estarà realitzada pel restaurant Galbis de l’Alcúdia i comptarà amb 750 racions per a tota aquella gent que haja adquirit el seu tiquet a un preu de 3 euros. Cada persona aportarà les seues taules i cadires, que podran ser col·locades a partir de les 11 hores del matí, hora de l’obertura de portes. El dinar estarà amenitzat per la música d’una xaranga.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

La Comissió de la Diputació sobre les Falles al Covid19 inclourà els Moros i Cristians a iniciativa de La Vall Ens Uneix

La Junta de Govern de la Diputació de València que estudiarà possibles accions de recolzament …