12/04/2024 - 14:30
Més

  Ontinyent es converteix en seu per a la formació d’agents de Policia Local

  Altres notícies

  Ontinyent s’ha convertit en seu de formació dels cursos de formació 2016/2017 de l’IVASPE, l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències de la Generalitat Valenciana. Així, la prefectura de la Policia Local d’Ontinyent acull des de hui dilluns i durant tota la setmana un dels cursos que organitza esta entitat, al que participaran un total de 35 agents de policia local d’Ontinyent i d’altres localitats de tota la Comunitat Valenciana (Aiora, Almassora, Alcoi, Albaida, Alzira, Benigànim, Gandia, Castelló de la Ribera o Moixent), i que servirà per formar-los sobre l’aplicació de les últimes novetats al Codi Penal.

  La regidora de Seguretat, Tudi Guillem, ha destacat “l’estalvi en temps i diners que suposa haver aconseguit que cursos com aquest es puguen impartir a Ontinyent, ja que evita als agents realitzar desplaçaments a altres seus de l’IVASPE com Xest, Castelló o Alacant per a accedir a estes accions formatives. Entenem que la formació específica és necessària per a actualitzar i ampliar coneixements, i , per tant, per tenir un cos de policies locals preparat plenament per afrontar els reptes que planteja el  seu treball diari”, manifestava.

  El curs té una durada de 25 hores (de 16:00 a 21:00 hores de dilluns a divendres) , cedint l’Ajuntament una sala de reunions de l’edifici de la prefectura del Carrer Major, i assumint els costos de professorat i material l’entitat depenent de la Direcció General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències.

  Tudi Guillem avançava que a finals de mes Ontinyent serà seu d’altre curs de formació policial, en aquest cas organitzat per la Unitat de Prevenció de Drogodependències de la Mancomunitat de Municipis, que formarà als i les agents en aspectes aplicatius en casos com els controls d’alcoholèmia. La regidora incidia en què ser seu d’estos cursos formatius “es altre aspecte que se suma al conjunt d’accions que impulsa el Govern d’Ontinyent per reforçar la capitalitat de la ciutat”, concloïa.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -