01/12/2023 - 21:21
Més

  El departament de Cultura de la Mancomunitat comparteix la seua experiència al Maestrat

  Altres notícies

  Dissabte passat es va celebrar a Xert la primera Trobada d’Entitats Culturals del Maestrat que reuneix diverses comarques d’Aragó, Catalunya i la Comunitat Valenciana amb voluntat de crear sinèrgies i coordinar les seues activitats. Per això, es va celebrar una taula redona amb la participació de diferents experts, entre els quals el tècnic de cultura de la Mancomunitat, Josep Talens, que va exposar les línies de treball que es porten a la Vall d’Albaida. Com assenyala el conseller de Cultura i alcalde d’Alfarrasí, Fede Vidal, «els tècnics de la Mancomunitat tornen a servir de model per a altres comarques i els hem d’estar doblement agraïts: pel seu treball i per la seua contribució al bon nom de la Vall d’Albaida».

  Josep Talens va exposar els antecedents i la creació de la Mancomunitat gràcies al consens social, polític i territorial, així com les tasques que es van començar a fer arreu de la comarca com la creació i el suport a les diferents trobades o les activitats de coordinació cultural que poc a poc van fer xarxa per a vertebrar la Vall d’Albaida. Junt amb Talens van participar Francesc Antoni Lavega, conseller d’Educació del Consell Comarcal del Montsià; Josep Messeguer, president de l’Associació Cultural Font de l’Albi de Xert; i Joan Luís Camps, president de l’Associació cultural de Matarraña (ASCUMA).

  Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -