Millora del Camí Vell d’Agullent-Ontinyent i Joan Lluís Vives

0

L’accés a peu dels escolars i familiars al C.P. Sant Vicent Ferrer d’Agullent donarà un salt qualitatiu amb la creació d’una vorera de 5 metres d’amplada, arbrada i amb bancs, a un dels laterals del carrer Camí Vell d’Ontinyent, que és el que connecta el nucli urbà amb les instal·lacions educatives. Aquesta millora ha estat aprovada per unanimitat al darrer plenari municipal, celebrat la setmana passada, i s’inclou en un pla de millora global de la zona. Un projecte que també contempla repavimentar l’asfalt d’aquesta via de dos sentits de trànsit, remodelar les conduccions soterrades de llum i telefonia i instal·lar una pantalla oculta-contenidors.

El projecte, que té un pressupost de 38.547€ assumit en un 81% per la Diputació i la resta a càrrec de l’Ajuntament d’Agullent, contempla també una intervenció al carrer Joan Lluís Vives. L’actuació permetrà renovar l’asfalt de la totalitat del vial, de 6 metres d’amplada, i ara en mal estat.

El projecte està inclòs al Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis Municipals (PPOS) de la Diputació per al bienni 2014-2015. Les obres està previst que comencen a executar-se aquest estiu. Jesús Pla, alcalde d’Agullent, considera que en tant que aquestes obres incidiran en un punt de la localitat amb un alt nivell de trànsit, tant a peu com en cotxe, la millora d’aquest vials repercutirà beneficiosament en molts veïns, “i especialment en els més menuts, que amb la nova vorera de 5 metres, tindran una via per accedir a l’escola, molt més segura”.

Publicitat