L’última fase de les obres de l’Avinguda del Tèxtil començarà després de Pasqua

0

Les obres de la tercera i última fase de la urbanització de l’Avinguda del Tèxtil començaran després de Pasqua i es perllongaran durant 8 mesos. Així s’ha explicat en la reunió que l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, el regidor de Territori, Jaime Peris, i diversos tècnics municipals i de l’empresa que executarà les obres han mantingut amb empreses i comerços de la zona, per tal d’informar-los del pla d’obres i replegar els seus suggeriments per minimitzar les molèsties que puga ocasionar l’actuació.

Jorge Rodríguez destacava l’esforç que suposa una intervenció pressupostada en 1.154.000 euros, dels que 800.000 estan subvencionats per la Diputació de València a través d’un conveni singular, però que “va a suposar una millora substancial per a les empreses de l’entorn, a més de la dignificació d’un dels accessos directes més importants de la ciutat”, tot d’acord amb les directrius que marca el Pla General d’Ordenació Urbana.

Jaime Peris, tènia paraules d’agraïment per a la Diputació, “sense la qual no seria possible executar aquesta intervenció que va a fer molt més fluït i segur el trànsit de vehicles a motor i bicicletes”, i explicava que les obres contemplen, entre altres treballs, la instal•lació d’una nova xarxa d’aigües pluvials i residuals, substitució de l’enllumenat públic, pavimentació, aigua potable, senyalització, mobiliari urbà, jardineria i reg. La conclusió de la reforma integral de la Avinguda del Tèxtil mantindrà el concepte que ja s’ha desenvolupat en els trams efectuats fins al moment.

A la reunió, que tenia lloc a la Biblioteca de Sant Josep, es convocava a empresaris i propietaris de naus dels trams de la de la rotonda “Colortex” fins a rotonda del camp municipal de futbol el Clariano, i entre aquest i el carrer de Guerau de Montmajor.

Font: Ajuntament d’Ontinyent