L’Olleria millorarà el poliesportiu municipal gràcies al Pla SOM de la Diputació de València

0

La Diputació de València invertirà en l’Olleria 150.368,38€, dins de les ajudes del Pla SOM 2017, i que es destinaran a fer diferents millores en el Poliesportiu municipal. Unes millores que David Millán, regidor d’esports de l’Ajuntament de l’Olleria valora molt positivament, “són moltes les demandes esportives dels veïns i veïnes de l’Olleria, perquè cada vegada hi ha més gent que practica esport, el que ve a demostrar que estem portant a terme una bona gestió esportiva a la localitat”.

Millán ha volgut agrair personalment a Jorge Rodríguez, President de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, la concessió d’estes ajudes que permetran la construcció d’una pista polivalent, que estarà ubicada al costat de la pista d’skate-board i que es destinarà a la pràctica del futbol sala i el bàsquet. “És una demanda de molts joves que volen tindre una pista a l’aire lliure per a practicar aquests esports i actualment no en tenen”.

La inversió també permetrà la construcció d’una nova pista de pàdel, en l’actualitat sols hi ha una i és totalment insuficient per a la demanda que hi ha. S’acondicionarà el frontó que es troba molt deteriorat pel pas del temps i es millorarà la il·luminació del camp de futbol de gespa artificial.

En total un conjunt de millores que permetran millorar considerablement les instal·lacions esportives de l’Olleria, i que Jorge Rodríguez ha valorat molt positivament destacant com molt bona la decisió de l’equip de govern d’invertir estes ajudes en millorar la pràctica esportiva en la localitat.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Publicitat