19/05/2024 - 22:54
Més

  Més de 500 persones s’han inscrit ja al 10k “Moros i Cristians-Berberiscos” del 29 d’abril

  Altres notícies

  A falta de més d’un mes per a la seua celebració el dissabte 29 d’abril, el 10k d’Ontinyent “Moros i Cristians-Berberiscos”, organitzada per la comparsa Moros Berberiscos i l’Ajuntament d’Ontinyent am la col·laboració tècnica del Club d’Atletisme Quilòmetre 42, compta ja amb més de 500 inscrits.

  És una de les dades que es donaven a conèixer el passat divendres en la presentació oficial a Ontinyent de la prova, amb la que la ciutat participa al Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València, un fet que el regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava com “una gran noticia, perquè ens serveix per a atraure molts visitants, com s’està comprovant amb l’elevat ritme d’inscripcions”.

  Borrell, que compareixia junt al President de Festers, José Rafael Sanchis; el director tècnic de la prova, Ximo Mollà; el president de la comparsa Moros Berberiscos, Ricardo Sanfélix, i el responsable de premsa de la comparsa, Jesús Bordera, tenia especials paraules d’agraïment “per a la Diputació de València, la Societat de Festers i les comparses en la consolidació d’una prova que aprofita l’esport per difondre les nostres festes. Un treball que enguany compta amb l’esforç dels Moros Berberiscos però que l’any passat va comptar amb la llavor d’una primera edició on la comparsa Abencerrajes va fer un gran treball de la ma del seu director tècnic Gonzalo Torró i la Junta de la Comparsa amb el capità Pepe Galiana”, recordava.

  El President dels Moros Berberiscos, Ricardo Sanfelix, ressaltava “la enorme col·laboració per part de tots els membres e la comparsa en la organització de la carrera i també l’agraïment a totes les empreses i comerços que ens han ajudat per a dur a terme la cursa”.

  El President de Festers, José Rafael Sanchis, comentava el que representa per a la Societat de Festers estar present en aquest tipus d’esdeveniments “que demostren que la Festa de Moros i Cristians esta en continu reciclatge i acoplant-se a tot tipus d’esdeveniments”. Pel qe fa a Ximo Mollà, director de la prova, va donar unes xicotetes ressenyes de la part tecnica de la cursa, amb eixida situada en Av. Dos de Maig (encreuament José Simó Marín) i arribada situada en la Plaça del Músic Vicent Rodriguez.

  Existirà una meta volant amb premi encara per determinar situada entre el km3 i km4 per al primer atleta que passe, i hi haurà categories masculina i femenina júnior, promesa, senior, veterans “A”, “B” i “C”, amb trofeus als 3 primers de la general, als de cada categoria i als 3 primers locals home i dona, així com a la comparsa amb més nombre de participants. Les inscripcions dels participants al Circuit de la Diputació a l’I 10k d’Ontinyent Moros Berberiscos, ho faran per la web oficial del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València circuitodiputacionvalencia.es, mentre que les inscripcions generals del 10k Ontinyent Moros Berberiscos a través de la plataforma www.toprun.es o www.km42.es, amb un preu de 6 euros fins al 26 d’abril.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -