29/11/2023 - 9:54
Més

  L’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola destaca les millores realitzades a la Tourist Info d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) ha destacat a la seua auditoria anual les millores realitzades a la Tourist Info d’Ontinyent durant l’últim exercici. A l’Informe de l’ICTE, que serveix per renovar el segell o marca la “Q” de qualitat, l’auditor destaca com a millores les visites guiades dels diumenges (Ruta Cultural, Gastronòmica i Paisatgística) així com l’obertura de l’oficina els diumenges en temporada alta i fins el 30 de novembre.

  El Regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, Joan Sanchis, explicava que “estes accions han entrat dins de la planificació prevista des del Govern d’Ontinyent per a promoure el turisme a la ciutat”, que té quatre grans eixos per als propers anys, com són la promoció dels atractius culturals, paisatgístics, industrials i gastronòmics de la ciutat. Al cas concret de “La Ruta del Diumenge” la idea és anar treballant en aquestos eixos i diversificar l’economia, “potenciant una iniciativa que generarà activitat econòmica, perquè els visitants que vinguen poden comprar i consumir a Ontinyent, i també llocs de treball”, apuntava.

  Quant a l’ampliació dels dies d’apertura de l’oficina els diumenges, el regidor destacava que “hi ha moments especialment importants per al turisme, i per això vam pensar que era positiu ajustar l’oferta a la demanda i optimitzar els recursos dels quals disposem per a poder oferir aquest servei quan més es necessita”.

  Durant l’auditoria a l’Oficina de Turisme no s’han detectat incidències i com a punts forts s’ha destacat també la prestació del servei d’informació i acollida i la ubicació de l’oficina al Palau de la Vila. Enguany, al tractar-se d’una renovació de la certificació, s’ha pogut optar a la concessió d’una subvenció de la Conselleria de Turisme associada als programes de d’Assistència Tècnica en Planificació i Gestió Turística i Certificació de Sistemes de Gestió en Oficines d’Informació Turística.

  Joan Sanchis destacava la importància de “treballar per la diversificació de l’economia en uns temps com estos, i aprofitar eixa perla per explotar que és el turisme a Ontinyent”, afegia.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -