20/07/2024 - 23:54
Més

  Nova rotonda al barri del LLombo per agilitzar el trànsit

  Altres notícies

  El trànsit rodat al barri del Llombo d’Ontinyent serà més fluït gràcies a la creació d’una nova rotonda en la intersecció de les avingudes Torrefiel i El Llombo, front la caserna de la Guàrdia Civil. El regidor de Trànsit, José Mª Hoyos, explicava que es tracta d’un encreuament que està regulat per dos semàfors, “que alenteixen el trànsit en un punt entre els barris del Llombo i Sant Josep on passen molts vehicles ja que també comunica amb la ronda sud i al poliesportiu”. Per agilitzar el trànsit en aquest tram, el passat mes d’abril van començar els primers estudis sobre els efectes que tindria esta rotonda, amb la delimitació de la rotonda amb cons per tal de comprovar quins serien els seus efectes.

  A més del regidor de Policia, el responsable de la ponència d’Obres, Manuel Cuesta, així com agents de la Policia Local i diversos tècnics municipals participaven en aquestes proves “que ens van donar uns resultats satisfactoris i demostraven que creant esta rotonda i eliminant els semàfors els conductors estalviaran temps i combustible, sense causar molèsties als viandants”, explicava Hoyos.

  Una volta comprovada la conveniència d’esta actuació, es procedia a la redacció del projecte i la seua adjudicació, estant previst que les obres comencen a finals de novembre o principis de desembre. L’actuació inclou tant la creació de l’illa central de la rotonda com el redisseny i desplaçament dels passos de peatons i l’adaptació de la vorera per al pas de minusvàlids, a més de la instal·lació de la senyalització horitzontal i vertical necessària. Una volta comencen les obres, el seu termini d’execució serà d’un mes.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -