29/11/2023 - 10:00
Més

  L’EntreComarques ha atret quasi 700 visitants a la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  Amb la visita dissabte als rellotges de Sol d’Otos i a Beniatjar, el poble del Benicadell, l’EntreComarques 2016 diu adéu a la Vall d’Albaida. Quasi 700 persones han recorregut els 25 pobles de la comarca que han participat en l’edició de 2016 del programa de turisme intercomarcal EntreComarques junt amb la Ribera i la Safor, que s’ha sumat enguany i concentra l’oferta en el mes de juny. En total, han estat 14 els dissabtes o diumenges en 10 caps de setmana en els quals s’ha pogut disfrutar de visites guiades pels elements més significatius dels municipis i degustacions en jornades de matí i vesprada, la qual cosa ha permés arribar a 9 pobles més que en l’anterior edició.

  Per destinacions, les més concorregudes han estat Fontanars i Bocairent, amb quasi 90 inscrits cadascuna; Llutxent, amb vora seixanta; i Benigànim i Quatretonda amb mig centenar. La coincidència de dates amb altres esdeveniments o l’oratge, però sobretot l’oferta proposada, són factors claus a l’hora d’atraure els visitants. Així doncs, Fontanars va oferir als visitants el seu vi, una ruta pels arbres històrics i, de vesprada, els participants van poder disfrutar del Pou Clar. Bocairent va oferir als visitants els seus encants durant tot el dia a partir de la petjada àrab. Llutxent una ruta literària que recrea la història del Castell Palau, l’Ermita de la Mare de Déu de la Consolació, l’olivera del Miracle dels Corporals, així com arbres tan singulars com el pi del monestir del Corpus Christi o el garrofer nascut l’any que va morir Felip IV. Finalment el patrimoni històric de Benigànim i els cellers i vins de Quatretonda van estar també entre les propostes més atractives d’esta edició.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -