20/05/2024 - 5:38
Més

  La Conselleria inicia la redacció del projecte definitiu per a la rotonda del Llombo

  Altres notícies

  La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori va a iniciar la redacció del projecte definitiu per a la nova rotonda d’accés a Ontinyent des de la carretera CV-81, després que representants autonòmics hagen presentat hui a l’Ajuntament, veïns i tècnics les bases de l’obra a realitzar.

  En aquest encontre, que tenia lloc a l’edifici nou del Campus universitari, el Director General d’Obres Públiques, Carlos Domingo, i el Subdirector General de Mobilitat, Josep Llin, presentaven una proposta que millora l’accessibilitat del barri del Llombo amb un disseny que permet “independitzar el trànsit de la carretera del trànsit urbà, eliminar els impactes del trànsit de pas pel carrer Santa Teresa, evitar una sobrecàrrega del trànsit que ocasionen molèsties als veïns de les immediacions de la rotonda o una sobrecàrrega de vehicles en l’Avinguda de Torrefiel”, ha explicat Domingo. A més aquest projecte permet que estiga preparat per connectar amb la futura ronda urbana sud de la ciutat.

  Aquest plantejament ha estat qualificat de “encertat i excel·lent” per part dels representants de l’Associació de Veïns del Llombo, que es mostraven esperançats en què “per fi es facen realitat unes obres que veníem reclamant des de fa molts anys”, concretament des de finals de la dècada dels 90. Segons s’anunciava a la reunió, va a redactar-se el projecte definitiu, on constaran els detalls i els costos de l’obra, que posteriorment serà dotada de la corresponent partida pressupostària per a la seua execució.

  El regidor de Territori, Jaime Peris, que participava d’un encontre on també estaven presents el regidor d’Obres, Manuel Cuesta, els tècnics que estan participant de la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i l’Associació d’Arquitectes, destacava que “després d’anys d’espera per fi un Govern Valencià afronta amb serietat i voluntat de participació esta llarga reivindicació veïnal”.

  Peris valorava molt positivament que la Conselleria “estiga complint amb l’anunci que la Consellera Mª José Salvador va fer al nostre alcalde, Jorge Rodríguez, de que anava a desbloquejar-se aquest projecte i que esta seria una actuació prioritària per tal de facilitar l’accés a la ciutat pel barri del Llombo, més encara després de la recent obertura del nou edifici universitari del Campus d’Ontinyent en aquesta zona”, manifestava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -