22/06/2024 - 21:44
Més

  L’ajuntament amplia l’oferta d’oci als usuaris del Centre Integral de Majors de Sant Rafel

  Altres notícies

  S’ha equipat el centre amb una segona taula de billar francès i posat en marxa una activitat d’hidroteràpia per a majors.

  L’Ajuntament d’Ontinyent està ampliant l’oferta d’oci de què disposen els usuaris i usuàries del Centre Integral de Majors (CIM) del barri de Sant Rafel. Després d’haver-se posat en marxa una nova activitat d’hidroteràpia per a majors a la piscina coberta, a la que s’han inscrit mig centenar d’usuaris, s’ha procedit a equipar el CIM amb una segona taula de billar francès, davant l’altra demanda que tenia l’única taula amb la què es comptava fins ara. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha acudit aquest matí a compartir un esmorzar amb els usuaris del centre, acompanyat pel Coordinador de Política per a les Persones, Jaime Peris, i les regidores Matilde Francés i Virtudes González.

  Jaime Peris avançava que de cara a 2016 està previst renovar la tapisseria del billar vell i estendre l’activitat d’hidroteràpia a tot l’any, “ja que són activitats que ajuden a desenvolupar-se físicament i ocupar el seu temps als nostres majors, persones a les que hem de tractar de tornar l’esforç i l’estima que ells han mostrat tota la seua vida per les noves generacions d’ontinyentins i ontinyentines”. Des del Consell d’Usuaris del centre s’ha mostrat el seu agraïment i satisfacció per la resposta donada a la demanda d’esta segona taula de billar i l’ampla oferta d’activitats amb què es compta al centre.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -