La vicepresidenta de la Diputació visita diverses obres a l’Olleria

0

La vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó, ha estat hui a l’Olleria on ha visitat diferents inversions que la institució provincial està fent a la localitat. Abans, ha estat rebuda per l’equip de govern a
l’Ajuntament on ha signat al llibre d’honor.

La visita ha començat al Parc de la Font Vella, la primera fase d’un projecte més ampli i que contempla la millora de tota la zona del llavador, la Font i el Parc de la Riba. En total uns 500 metres on s’invertiran més de 500.000€, en un 95% subvencionats per la Diputació de València. “El nostre objectiu, és dotar al poble de zones recreatives i de zones verdes perquè la gent puga gaudir del seu municipi, i això estem fent-ho a través d’inversions públiques que ens ajuden a recuperar zones degradades, com és este cas”, ha explicat Julià Engo, alcalde de l’Olleria.

Finalitzada la primera fase, que és la creació d’este parc infantil, queda pendent per a 2017 l’adequació de la zona del llavador i la font, un naixement d’aigua natural que es vol posar en valor, integrant-lo en una zona verda on també hi haurà jocs per als més menuts. En esta zona, ha explicat també l’alcalde, s’haurà de reconstruir la part de solar que les pluges de les últimes setmanes han assolat.

La vicepresidenta Mª Josep Amigó ha destacat el treball realitzat des de l’Olleria: “ el que més em satisfà es vore com s’ha acabat les obres faraòniques, els alcaldes i alcaldesses inverteixen els diners en millorar la qualitat de vida dels seus veïns, i ací en l’Olleria ho han tingut molt clar i han apostat per este parc en una zona que estava molt deteriorada per a que tota la gent de poble puga gaudir d’ell”.

Quedaria pendent, per a un poc més endavant, una tercera fase que amb un pressupost de 150.000€ contempla millorar la zona de la Riba, concretament i segons ha explicat l’Alcalde: “ es tracta de solucionar els problemes d’embassament d’aigua que hi ha quan plou i arreglar de tota la zona per acabar la seua urbanització tant per a l’evacuació d’aigua, com per a l’enllumenat públic. A més, està previst fer una zona per a representacions i activitats a l’aire lliure.”

Font: Ajuntament de L’Olleria