13/07/2024 - 12:18
Més

  S’aprova el Pressupost del 2017 d’Ontinyent amb el suport de 15 dels 21 regidors

  Altres notícies

  El Govern d’Ontinyent ha tret avant el seu projecte de pressupost municipal per a 2017 amb el suport de 15 dels 21 regidors de l’Ajuntament. La proposta presentada pel regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, comptava al ple d’ahir amb el vot favorable dels 14 regidors Socialistes i el de la regidora de EU; 5 abstencions de PP i Compromís i un únic vot en contra del portaveu de Ciudadanos.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, agraïa el treball del regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, que permetrà que per segon any consecutiu el pressupost entre en vigor a data 1 de gener. L’alcalde també agraïa el to dels diferents portaveus en el debat del pressupost, del que Joan Sanchis destacava “el seu caràcter participatiu, obert a les aportacions de partits polítics i consells ciutadans des del passat 8 de novembre. És un pressupost treballat i consensuat al que tots aquells i aquelles que ho han desitjat han pogut fer aportacions, i al que agraïm el vot favorable d’EU i les abstencions de PP i Compromís, que entenem que responen a posicionaments polítics ja que la pràctica totalitat de les esmenes que ens han proposat han estat introduïdes al document final”, explicava.

  Sanchis afegia que “més estrany” és el vot en contra del regidor de Ciudadanos, “ja que quan vam donar la possibilitat de plantejar esmenes o canvis ni ens va contestar, i ha votat en contra directament, tot i reconèixer al ple que són uns pressupostos realistes, solvents i socials en les seues paraules, el que ens resulta encara més xocant”, assenyalava.

  Cal recordar que amb aquest pressupost l’Ajuntament d’Ontinyent augmentarà la inversió en un 33% fins arribar als 5’3 milions d’euros gràcies al recolzament de la Diputació de València i la Generalitat; augmenta la despesa social en un 22%, manté l’aposta per la promoció econòmica (que als últims dos anys ha pujat un 50%) i controla el deute. En aquest sentit, Sanchis puntualitzava que “en 2011 l’ajuntament tenia un deute de 20’4 milions d’euros i quan acabem 2017 serà de 11’9 milions”.

  Segons el regidor d’Hisenda, “dos dels objectius d’esta legislatura de l’àrea econòmica són en primer lloc invertir tots els anys una mitja de 4 milions d’euros, tot i que enguany superem esta xifra gràcies al recolzament de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana; i en segon lloc que en acabar la legislatura el deute municipal estiga per baix del nivell en què es trobava quan aquesta va començar. En tots dos objectius anem pel bon camí, com demostren els informes del departament d’intervenció”, concloïa.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -