Prop de mig centenar d’agents de la plantilla de la Policia Local d’Ontinyent, repartits en grups, participaven esta setmana en un curs d’actualització legal en diversos aspectes relatius a la seguretat ciutadana. Es tracta d’una acció inclosa dins la programació regular que es ve fent de formació a la plantilla, per tal de mantenir actualitzats els coneixements en diverses matèries.

En aquest cas, la formació, impartida per l’inspector en cap de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional a Ontinyent, Juan Antonio Cortés, abordava qüestions relatives a qüestions jurídiques relatives utilització de drons i videocàmeres, així com aspectes referits a medicina legal o a l’acció de la Policia Científica.

La regidora de Personal, Natàlia Enguix; el regidor de Policia, Pepe Gandia; i el Comissari de la Policia Local, Juan Serrano, acudien aquest dimecres a la sessió que tenia lloc a l’aulari de la UNED al barri de Sant Rafel, on donaven la benvinguda als i les agents participants. Natàlia Enguix i Pepe Gandia coincidien en destacar la importància de que els i les agents mantinguen actualitzats coneixements que permeten per prestar la millor atenció possible a la ciutadania.

Aquest curs se suma a altres ja realitzats sobre aspectes com el tractament de la violència de gènere o la formació pràctica sobre reanimació cardíaca, als que se sumarà en breu un nou curs, en aquest cas sobre intel·ligència emocional, plantejat per potenciar les habilitats psicosocials de la plantilla.