728×90 caixa onti estiu
Home > General > La Policia Local d’Ontinyent adquireix dos desfibriladors

La Policia Local d’Ontinyent adquireix dos desfibriladors

L’Ajuntament d’Ontinyent ha adquirit dos desfibriladors i ha procedit a formar els agents de policia en el seu ús, per tal de poder atendre situacions d’emergència on es requerisca aquest equipament. La regidora de Seguretat, Tudi Guillem, ha explicat que es tracta d’una adquisició que havia anunciat l’alcalde, Jorge Rodríguez, als agents que van participar a les maniobres de reanimació cardio-pulmonar que van permetre salvar la vida a un botiguer en 2015.

Guillem, que té experiència com a membre de Creu Roja en els primers auxilis, destacava la importància d’una reacció ràpida en l’atenció de situacions com aquestes: “Amb aquest equipament és molt més fàcil atendre estes situacions en les que cada segon compta per a salvar la vida a una persona”, explicava. Una volta formats tots els agents de la Policia Local al seu ús, els desfibriladors han estat equipats hui a dos cotxes patrulla, podent així donar una millor resposta a intervencions d’aquest tipus en les que no es puga comptar amb professionals sanitaris.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Un Pla de Xoc que permetrà reduir a un mes les valoracions de la Dependència en 2020

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa un Pla de Xoc que permetrà reduir a un …