Aspencat fa tremolar l’Auditori Municipal de Beniganim

0

Quatre anys després, Aspencat tornava a Benigànim per presentar el seu últim disc “Tot és ara”. El grup de la marina el va presentar a l’Auditori Municipal en format acústic, un dels només sis que farà arreu del País Valencià en la seua gira “Cap a la mediterrània.

La nit començava amb “Música naix de la ràbia”, guanyadora del premi enderrock a millor cançó pop-rock i millor videoclip. “Vull brindar”, “”Escriurem mil batalles” o “Trinxeres en la foscor”, van ser només algunes de les moltes cançons que Aspencat estrenà del seu nou disc.

També va haver lloc, com no, per a cançons dels anteriors discos, com “En els teus ulls”, “Xiqueta dolça” o “Naixen primaveres”.

La recta final, amb un públic ja entregat, arribava amb algunes de les cançons més conegudes i emblemàtiques d’Aspencat com “Quan caminàvem” i “L’herència”. Va ser en l’últim tema, “Som moviment”, quan el públic va baixar de les seues butaques i va omplir la part baixa de l’escenari per acabar el concert.
Des del Col·lectiu Cultural El Ganxo es van donar les gràcies a tot el públic assistent per respondre d’aquesta manera cada vegada que organitzen una activitat.