728×90 caixa onti estiu
Home > General > La Mancomunitat apropa als turistes de la costa cap a l’interior oferint noves propostes experiencials

La Mancomunitat apropa als turistes de la costa cap a l’interior oferint noves propostes experiencials

El departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida està procedint a realitzar diverses accions amb l’objectiu de potenciar sinergies entre el turisme d’interior i el turisme de costa. D’aquesta manera, la passada setmana, el departament es va reunir amb diversos touroperadors de creuers que atraquen als ports de València i Alacant, per a donar-los a conéixer Bocairent i que aquests puguen oferir aquesta excursió a milers de turistes que busquen una oferta diferent i basada en les experiències. Aquesta acció segueix el model de producte de turisme industrial pel qual aposta la Mancomunitat.

L’encontre va consistir en una reunió tècnica en la qual es va explicar el context global del municipi, amb l’objectiu que Bocairent, la joia de la Vall d’Albaida, siga un punt d’inici perquè els turistes coneguen la resta de la comarca. A continuació, es va realitzar una presentació dels recursos més atractius del municipi així com la visita a la vila medieval, la plaça de l’Ajuntament, la plaça de Bous o la visita a l’Herberet de Bocairent on es va testar la realització del taller d’elaboració de l’herbero.

EconomyCash Juny

Tal com afirma el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, “aquestes accions són molt valuoses donat que ens hi ha permet confirmar l’interés d’aquest tipus d’oferta per a segments de mercat reals i concrets com el de creuers, a més a més, ens anima a continuar per l’estratègia de diferenciació que estem impulsant des del Pla de Competitivitat Turística” explicava.

Des del departament de Turisme de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida destacaven que “les preferències dels turistes van canviant i la Vall d’Albaida pot oferir als viatgers un tipus de turisme més autèntic i genuí, basat en les experiències i on la gastronomia cobra un paper especial”. A més incidien en la gran acceptació que va rebre aquesta proposta per part dels touroperadors de creuers, els quals ja han demanat a la Mancomunitat més opcions com aquesta, on s’uneix el turisme tradicional unit al turisme d’experiències.

Cal recordar que aquesta acció s’integra en el programa d’impuls al turisme experiencial i creatiu, projecte estrella que desenvolupa aquest any el Pla de Competitivitat Turística de la Vall d’Albaida, on treballen conjuntament Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de València i la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Aquesta no serà l’única de les accions que durà a terme el departament de Turisme aquests dies. El pròxim divendres 28, la Mancomunitat viatjarà fins a Oliva, per a oferir en la seu de la Tourist Info tots els productes i atractius de la Vall d’Albaida amb la finalitat d’atraure els turistes de la costa cap a l’interior.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

2.800 places de pàrkings públics per atendre la demanda en festes

Ontinyent atendrà la demanda d’estacionament en festes amb un total de 2.800 places de pàrkings …