19/05/2024 - 23:10
Més

  Beniatjar i Quatretonda, les pròximes cites a “Entre Muntanyes”

  Altres notícies

  El programa “Entre Muntanyes”, impulsat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida en col·laboració amb la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat, arriba aquest cap de setmana a les poblacions de Beniatjar i Quatretonda. Aquest programa oferirà un total de 29 rutes gratuïtes a les tres comarques, fins al pròxim mes de desembre, amb l’objectiu de promoure un tipus de turisme ecològic i sostenible. La cita anterior, als termes de Montitxelvo i Bèlgida, va reunir al voltant d’un centenar de persones.

  D’aquesta manera, el dissabte 29 arribarà el torn del municipi de Beniatjar amb la ruta “Les sendes perdudes”, un recorregut d’11 km i dificultat mitjana-alta, amb un temps previst de 3 hores i mitja. La ruta passarà per algunes sendes que estaven perdudes i que l’Ajuntament de Beniatjar ha recuperat recentment, pel que són encara desconegudes pel gran públic. Alguns dels punts d’interés seran el Camí del Maset, la Senda del Barranc de Fuster, el Camí del Mingo o la Penya dels Corbs, entre altres.

  Diumenge 30, la cita serà a Quatretonda, amb un recorregut d’entre 5 i 6 km i amb dificultat mitjana. En la ruta denominada “Quatretonda pel pla” els participants visitaran i tractaran d’interpretar i entendre les antigues infraestructures hidràuliques abandonades al terme, com els assuts, sénies, abeuradors, safaretjos, fonts i ponts. A més, en finalitzar la ruta hi haurà una degustació de productes locals.

  Cal recordar que encara que totes les rutes són gratuïtes serà necessari inscriure’s, fins al dijous anterior a la ruta, a través del formulari online https://goo.gl/t3RqUn o del codi QR inclòs a la cartelleria. A més es podrà trobar més informació a www.valldalbaida.com.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -