La Diputació executarà millores a les carreteres d’Ontinyent a Fontanars i Moixent per valor de 400.000 euros

La Diputació de València té previst executar als propers mesos diferents millores de seguretat a les carreteres d’Ontinyent a Fontanars pel Pou Clar (CV-655) i d’Ontinyent a Moixent per la Solana (CV-665), per un import superior als 400.000 euros. En concret, i a través de l’àrea de Manteniment de Carreteres, a la CV-655 es rehabilitarà el Pont del Barranc de les Caves (km 8’4) amb un pressupost de 156.000 euros; i s’ampliarà en un carril el Pont del Barranc de Bencimill (km 12’1) amb un pressupost de 123.820 euros.

Pel que fa a la carretera CV-665 (Ontinyent a Moixent per la Solana) s’executarà una vorera per a vianants en l’entorn de la rotonda d’accés a la urbanització del Pilar i residència de discapacitats, actuació pressupostada en 77.870 euros; i també una vorera per a vianants des de l’Alberg Perú fins a la rotonda del Col·legi la Pureza, aconseguint una continuïtat peatonal des de l’Alberg Perú fins al poble, amb un pressupost estimat de al voltant de 50.000 euros.

Esta última actuació està previst que s’execute des del proper dilluns, mentre que la resta, que formen part d’un mateix projecte, estan en procés de licitació i començaran en el mes de juliol, amb un període conjunt de 8 mesos per a l’execució de totes les intervencions, a les que també s’afegiran altres com la renovació de senyals.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jaime Peris, ha explicat que les millores a la carretera a Fontanars “són importants, perquè al pont del Barranc de les Caves comencen a haver xicotetes fisures en les que s’ha d’intervenir abans que vagen a més, i al pont del Barranc de Bencimill, que fins ara és d’un únic carril, va a crear-se un segon, el que resulta un gran avanç tant en comoditat com en seguretat del trànsit”, explicava.

Pel que fa a les obres de creació de voreres peatonals a l’inici de la carretera de Moixent, Peris explicava que “eren actuacions necessàries per a la seguretat dels vianants, que a més milloren la comunicació a peu tant amb la residència de discapacitats i l’urbanització El Pilar com amb l’Alberg Perú, un espai cada volta més freqüentat i que hem de seguir posant en valor”, manifestava.

El regidor coordinador de Territori agraïa “l’esforç i la implicació de la Diputació de València per atendre les necessitats que se li plantegen des dels municipis, en aquest cas per millorar la seguretat de vianants i conductors en vies que són de la seua titularitat”.

Peris avançava que des de l’àrea de Carreteres s’està treballant també de cara a l’any que ve en noves millores per reforçar la seguretat i comoditat d’altres ponts de les carreteres que comuniquen amb Ontinyent, a més d’actuacions de pavimentació en alguns trams.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …