29/02/2024 - 0:13
Més

  L’Ajuntament habilita seu definitiva per al CLJO al barri de Sant Rafel

  Altres notícies

  El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent ja té seu definitiva: les instal·lacions municipals situades front el grup de vivendes Ramón-Llin, al barri de Sant Rafel. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, que visitava hui la recta final de les obres acompanyat dels regidors Óscar Borrell, Manuel Cuesta i Katty Ushiña, destacava que “el final de la situació d’interinitat del Casal de la Joventut i l’ampliació del seu espai permetran potenciar la seua activitat i diversificar-la”, assenyalava.

  Després d’haver passat durant l’última dècada per locals en l’avinguda de València, el carrer Gomis i el carrer Jaume I el Conqueridor, sempre en règim de lloguer, el Casal de la Joventut tindrà com a seu les dependències municipals de 1000m2 (entre local i pati) que anteriorment utilitzava el centre de menors “El Rogle”, que prèviament es va traslladar a les que emprava la UNED. Esta actuació es realitza al marc del Pla de Reubicació de Serveis amb el que el Govern d’Ontinyent està optimitzant l’ús d’edificis municipals pel qual s’ha passat de 200.000 euros de despesa en lloguers en 2010 a 40.000 en 2015 millorant a més la prestació de serveis fent us d’espais multifuncionals.

  Seguint aquesta filosofia, el nou Casal de la Joventut compta amb una gran sala multiactivitats, una sala de reunions i un espai d’oficines, a més d’un gran pati on podran fer-se activitats a l’aire lliure, per a un total aproximat de 1000m2 de superfície. La tècnica del CLJO, Nati Anaya, destacava que des de l’entitat juvenil “estem molt contents, ja que se’ns obri noves possibilitats per fer activitats com per exemple projeccions nocturnes a l’aire lliure, a més de mantenir les que ja veníem fent com els tallers i projectes formatius”, assenyalava.

  Per tal d’adequar l’edifici a les preferències i necessitats apuntades dels del CLJO, l’Ajuntament ha fet una inversió de 10.000 euros en unes obres que ja estan quasi finalitzades. La regidora de Joventut, Katty Ushiña, explicava en aquest sentit que “encara queden alguns detalls per perfilar però ja està quasi tot a punt, i en breu podrà aprofitar-se plenament aquest espai per tots els i les joves de la població, als que animem a visitar i gaudir estes noves instal·lacions”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -